Home
Wypieki na zakwasie
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
Bagietki na zakwasie
Chleb żytni – 100%
Nie marnuj jedzenia – nie wyrzucaj zakwasu!
Chleb o wysokim poziomie hydratacji
Wypieki na drożdżach
Chleb pszenno-żytni na zakwasie
Ciasto na pizzę na drożdżach suchych – ciasto na mocne „3”!
Placki typu „naan”
Chałka (brioche) – prosty przepis na słodkie pieczywo
Bułeczki na śniadanie – szybki i niewymagający przepis
Zakwas
Przechowywanie zakwasu
Własny zakwas – własny smak. Jak wyhodować?
Porady, wskazówki
Udział pary i nacinania ciasta w pieczeniu chleba
3 oznaki gotowości: zakwas, wyrobienie ciasta, gotowość do wypieku
„Procenty piekarskie” i stopień hydracji
Przydatne akcesoria
Temperatura – wpływ na chleb
Blog
O mnie
Nothing Found
Nic nie znaleziono.
Szukaj:
Return to Home